Blog

Téged is vár a májusi Visegrád!
Egészen eddig kellett várnunk arra, hogy végre jó idő legyen. Most már valóban úgy tűnik, hogy megérkeztünk a nyárba. A Renaissance Étteremben már teljes gőzzel készülünk a hétvégére, de az alaphangulat és a lelkesedés valójában bőségesen túlmutat május első...

Bármelyik pillanatban kiderülhet, mikor nyithajuk a Renaissance teraszát
Ígérjük, amint hivatalossá válik a teraszok nyitása és zöld lámpát kapunk, egy pillanatig sem tétlenkedünk! A visegrádi Renaissance Éttermet jól ismerők és törzsvendégeink számára a tavaszi lazítás egyik valódi fénypontja minden évben egy kellemes ebéd a Panoráma...

Rendelhető heti újdonságunk: LAZAC FILÉ
Ahogyan azt már megszokhattátok, hétről hétre készülünk valami izgalmas újdonsággal. Április második hetében, a tavasz hómentes eljövetelének reményében könnyedebb ízek felé indultunk. Az első osztályú lazacfilét rostlapon sütjük, közben időről időre csepegtetünk rá...

Ízelítő a Renaissance Étterem húsvéti kínálatából
Idén is készültünk a húsvétra, nem is akármilyen fogásokkal! Az igazi klasszikus, reggeli finomságok mellett séfünk külön a húsvéti hosszú hétvégére megálmodott fogássaival is várjuk RENDELÉSEITELKET! ------------ Húsvéti Reggeli Kínáló (2, illetve 4 személyes...

BURGUNDI MARHA a Renaissance Étterem RENDELHETŐ kínálatában
Ha valami különleges fogásra vágysz a hétvégén, s szeretnéd a most következő, szigorú két hetet megelőzni egy lakomával, hát melegen ajánljuk hozzá séfünk Burgundi Marháját is... A Burgundi Marha egy valódi legenda, amit csak nagyon kevés helyen készítenek igazán jól,...

Eheti újdonságunk: SZÓJÁS SÜLT KACSAMELL CSÍKOK
Február harmadik hetének újdonsága a Renaisance Étteremben ismét egy szárnyas különlegesség, talán a legnemessebbikek egyike... A szárnyas húsok ínyenc kedvelőinek hazánkban nagy valószínűséggel nem kell különösebben bemutatni a Renaissance Étterem konyhájának...

Heti újdonságunk: Rosé Libamell Filé
A Renaissance Étterem eheti legújab fogása egy a bennünket régóta ismerő kedves vendégek számára ismerős alapokon nyugvó újdonság lehet. Mert aki igazán finom rozé libát, vagy kacsát szeretne enni, a mostaninál szebb időkben bizony felkerekdeik és meg sem áll a...

Zöldséges csirkenyárs
Mert bár nem mi döntjük el, mikor jön a tavasz, azért a hangulatra lehet egy kis ráhatásunk... Ha tavasz, akkor friss zöldségek és könnyű szárnyasok. Ugyanez a gondolat, ha még nincs tavasz, ám igény, - nos -, az bőségesen volna rá. ZÖLDSÉGES CSIRKENYÁRSUNK ötlete e...

Amikor a libamáj és a prémium burger találkoznak
Hol máshol is történhetne meg mindez, mint a visegrádi Renaissance Étterem konyháján... Korábban is említettük már- akkor egy lepényekről szóló kis szösszenetben -, hogy a burgerkészítés kapcsán egészen határorozott elképzeléseink voltak már (mondjuk így) ideje korán....