Blog

Téged is vár a májusi Visegrád!

Téged is vár a májusi Visegrád!

Egészen eddig kellett várnunk arra, hogy végre jó idő legyen. Most már valóban úgy tűnik, hogy megérkeztünk a nyárba.  A Renaissance Étteremben már teljes gőzzel készülünk a hétvégére, de az alaphangulat és a lelkesedés valójában bőségesen túlmutat május első...

bővebben
Rendelhető heti újdonságunk: LAZAC FILÉ

Rendelhető heti újdonságunk: LAZAC FILÉ

Ahogyan azt már megszokhattátok, hétről hétre készülünk valami izgalmas újdonsággal. Április második hetében, a tavasz hómentes eljövetelének reményében könnyedebb ízek felé indultunk. Az első osztályú lazacfilét rostlapon sütjük, közben időről időre csepegtetünk rá...

bővebben
Ízelítő a Renaissance Étterem húsvéti kínálatából

Ízelítő a Renaissance Étterem húsvéti kínálatából

Idén is készültünk a húsvétra, nem is akármilyen fogásokkal! Az igazi klasszikus, reggeli finomságok mellett séfünk külön a húsvéti hosszú hétvégére megálmodott fogássaival is várjuk RENDELÉSEITELKET! ------------ Húsvéti Reggeli Kínáló (2, illetve 4 személyes...

bővebben
BURGUNDI MARHA a Renaissance Étterem RENDELHETŐ kínálatában

BURGUNDI MARHA a Renaissance Étterem RENDELHETŐ kínálatában

Ha valami különleges fogásra vágysz a hétvégén, s szeretnéd a most következő, szigorú két hetet megelőzni egy lakomával, hát melegen ajánljuk hozzá séfünk Burgundi Marháját is... A Burgundi Marha egy valódi legenda, amit csak nagyon kevés helyen készítenek igazán jól,...

bővebben
Eheti újdonságunk: SZÓJÁS SÜLT KACSAMELL CSÍKOK

Eheti újdonságunk: SZÓJÁS SÜLT KACSAMELL CSÍKOK

Február harmadik hetének újdonsága a Renaisance Étteremben ismét egy szárnyas különlegesség, talán a legnemessebbikek egyike... A szárnyas húsok ínyenc kedvelőinek hazánkban nagy valószínűséggel nem kell különösebben bemutatni a Renaissance Étterem konyhájának...

bővebben
Heti újdonságunk: Rosé Libamell Filé

Heti újdonságunk: Rosé Libamell Filé

A Renaissance Étterem eheti legújab fogása egy a bennünket régóta ismerő kedves vendégek számára ismerős alapokon nyugvó újdonság lehet. Mert aki igazán finom rozé libát, vagy kacsát szeretne enni, a mostaninál szebb időkben bizony felkerekdeik és meg sem áll a...

bővebben
Zöldséges csirkenyárs

Zöldséges csirkenyárs

Mert bár nem mi döntjük el, mikor jön a tavasz, azért a hangulatra lehet egy kis ráhatásunk... Ha tavasz, akkor friss zöldségek és könnyű szárnyasok. Ugyanez a gondolat, ha még nincs tavasz, ám igény, - nos -, az bőségesen volna rá. ZÖLDSÉGES CSIRKENYÁRSUNK ötlete e...

bővebben
Amikor a libamáj és a prémium burger találkoznak

Amikor a libamáj és a prémium burger találkoznak

Hol máshol is történhetne meg mindez, mint a visegrádi Renaissance Étterem konyháján... Korábban is említettük már- akkor egy lepényekről szóló kis szösszenetben -, hogy a burgerkészítés kapcsán egészen határorozott elképzeléseink voltak már (mondjuk így) ideje korán....

bővebben