Blog

Céklás brownie vérnarancsos coulis-val, karamellel

Céklás brownie vérnarancsos coulis-val, karamellel

Különleges desszertjeink sorából is kiemelkedik év eleji brownie különlegességünk! Érdemes megkóstolni még ma, hiszen már csak péntekig, azaz február 10-ig szerepel étlapunkon... A Renaissance Étterem étlapján gyakran találni állandó repertoárunk mellett séfünk...

bővebben
Burgundi marha burgonyás fánkkal

A Renaissance Étterem januári kínálatából

Igaz ugyan, hogy alapvetően nem a január a legmozgalmasabb hónap az évben, azonban ennek ellenére tény, hogy finomakat enni ekkor is lehet. Sőt! Épp ennek szellemében fogalmaztuk meg konyhánk januári kínálatát. Kakukkfüves malacraguleves Januári ragulevesünk egy...

bővebben
Egy tökéletes pontyhalászlé ponty filével, visegrádi módra

Egy tökéletes pontyhalászlé ponty filével, visegrádi módra

Jó szokásunkhoz híven idén decemberben is felvettük séfünk isteni finom pontyhalászlé receptjét különleges ajánlataink sorába.  Nem túl sok mindent lehet kihúzni a konyhafőnökből a receptet illetően, hiszen itt is egy olyan fogásról van szó, melynek elkészítése bár...

bővebben
A Renaissance Étterem 2022. decemberi ajánlataiból

A Renaissance Étterem 2022. decemberi ajánlataiból

Már mindenki jól hallja a csengőszót, a Mikulás amilyen gyorsan érkezett, olyan gyorsan adta át a helyét a karácsonyi készülődésnek, az igazi gourmandok pedig nagyon jól tudják, hogy itt az ideje ellátogatni a visegrádi Renaissance Étterembe, ahol már rendelhetünk is...

bővebben