Blog

Céklás brownie vérnarancsos coulis-val, karamellel

Céklás brownie vérnarancsos coulis-val, karamellel

Különleges desszertjeink sorából is kiemelkedik év eleji brownie különlegességünk! Érdemes megkóstolni még ma, hiszen már csak péntekig, azaz február 10-ig szerepel étlapunkon... A Renaissance Étterem étlapján gyakran találni állandó repertoárunk mellett séfünk...

bővebben
Burgundi marha burgonyás fánkkal

A Renaissance Étterem januári kínálatából

Igaz ugyan, hogy alapvetően nem a január a legmozgalmasabb hónap az évben, azonban ennek ellenére tény, hogy finomakat enni ekkor is lehet. Sőt! Épp ennek szellemében fogalmaztuk meg konyhánk januári kínálatát. Kakukkfüves malacraguleves Januári ragulevesünk egy...

bővebben
A Renaissance Étterem 2022. decemberi ajánlataiból

A Renaissance Étterem 2022. decemberi ajánlataiból

Már mindenki jól hallja a csengőszót, a Mikulás amilyen gyorsan érkezett, olyan gyorsan adta át a helyét a karácsonyi készülődésnek, az igazi gourmandok pedig nagyon jól tudják, hogy itt az ideje ellátogatni a visegrádi Renaissance Étterembe, ahol már rendelhetünk is...

bővebben
Válogatás a Renaissance Étterem legújabb ajánlataiból

Válogatás a Renaissance Étterem legújabb ajánlataiból

És íme, elérkezett az igazi ősz, a maga kabátos, néha-néha már sapkás, de mindenképpen sárga faleveles, rejtelmesen szép hangulatával. Nálunk legalábbis így fest a gyönyörű október vége.  Kukkantsunk be újfent éttermünk séfjének legfrissebb ajánlatai közé!...

bővebben
Az őszi vadászidény ízei: Szarvasgerinc

Az őszi vadászidény ízei: Szarvasgerinc

A legutóbbi alkalommal a Renaissance Étterem Vaddisznó Ragujáról esett szó. Most maradunk az ősznél, így mi más is kerülhetne terítékre, mint séfünk eszményi Szarvasgerince... A Szarvasgerinc étlapunk egyik legkülönlegesebb fogása, talán nem egészen szerénytelen dolog...

bővebben