Blog

A Dunakanyar legkülönlegesebb szilveszteri estjével készül a Renaissance Étterem
Aki járt már nálunk, egész biztosan tudja, hogy rendhagyóan különleges szilveszteri mulatságra számíthatnak leendő vendégeink 2022 utolsó napján. Napjainkra hagyománnyá lett Visegrádon a Renaissance Szilveszter, melynek szervezője nem is lehetne más, mint a...

A Renaissance Étterem Márton-napi ajánlatai
A Renaissance Étterem Márton-napi ajánlatai

Válogatás a Renaissance Étterem legújabb ajánlataiból
És íme, elérkezett az igazi ősz, a maga kabátos, néha-néha már sapkás, de mindenképpen sárga faleveles, rejtelmesen szép hangulatával. Nálunk legalábbis így fest a gyönyörű október vége. Kukkantsunk be újfent éttermünk séfjének legfrissebb ajánlatai közé!...

Az őszi vadászidény ízei: Szarvasgerinc
A legutóbbi alkalommal a Renaissance Étterem Vaddisznó Ragujáról esett szó. Most maradunk az ősznél, így mi más is kerülhetne terítékre, mint séfünk eszményi Szarvasgerince... A Szarvasgerinc étlapunk egyik legkülönlegesebb fogása, talán nem egészen szerénytelen dolog...

Az őszi vadászidény ízei: Vaddisznó ragu
Egy újabb őszi különlegességre szeretnénk felhívni a figyelmeteket ezúttal. A visegrádi Renaissance Étterem étlapjának zászlóshajói közül most a Vadisznó raguról ejtenénk néhány szót. A Pilis vadgazgad erdői évszázadok óta kínálják számunkra terítéken a...

Egy igazán királyi őszi lakomához: Mátyás király kedvenc sültjei tálon felszolgálva
Az őszi időszak idusán mi mást is ajánlhatnánk aktualitásaink között, mint azt a hagyományos formájában is rendkívül különleges tálat, melyen minden ott van, amely Mátyás király asztalán is gyakori vendég lehetett a nagy pilisi vadászatokat követően. Gyönyörű sültek...

A Renaissance Étterem étlapjának aktualitásaiból
Most, hogy végre barátságosabb az idő, s nem csupán hogy levegőt is vehet az ember, de a hőmérő higanyszála is az elviselhető tartományba került, ismét érdemes felkerekedni egy kellemes visegrádozásra. Az erdő hűsében sétálni maga a felüdülés egy ilyen eszeveszett...

Füstölt pisztráng a Renaissance Étterem étlapján
A füstölt pisztrángnak napjainkra igazi legendája lett Visegrádon. Ez az a halétel, mely egyszerre idézi meg a környékbeli pisztrángtenyésztés fényes múltját, s egyszerre mutatja be a kortárs törekvések eredményeit. A hal, mely végül éttermünk konyhájába kerül, valódi...

Nyár-nyár-nyár! A Renaissance Étterem ajánlatai
Alaposan benne vagyunk a nyárban, néha talán egy kicsit túlságosan is, amikor napokra nem megy 27 fok alá a hőmérő higanyszála. Ezt a heves forróságot könnyed falatokkal azonban abszolút lehet élvezni, sőt! Itt Visegrádon, ahol könnyedén el tud rejtőzni az ember az...