Blog

Egy könnyed finomság a Renaissance napi ajánlatai között
Kínálatunkban az áprilisi, korán jött nyár hőmérsékletéhez igazodunk a könnyű falatokkal. Mutatjuk az ajánlatunkat! Ugyan nem a franciák találták fel a spanyolviaszt, azt azonban nagyon is tudják, mitől nem szárad ki a csirke sütés közben úgy, hogy tetemes...
Egy kellemes tavaszi séta Visegádon
Visegrád minden évszakban gyönyörű. Ha minket kérdez, a világon a leggyönyörűbb. Persze mi elfogultak vagyunk. Egy kicsit. Ajánlanánk is hirtelen egy jó kis, megint csak nem elfogulatlan sétaútvonalat a visegrádi tavaszi romantika jegyében. :) Parkolás A...

Kóstoljon bele a visegrádi tavaszba!
Még ugyan kéreti magát, de végre itt van a levegőben az, amit már oly’ régóta várunk: madárcsicsergős, napsütéses tavaszi életigenlés! „Az ifjú nap: Dávid, leverte a lomha Góliát-telet.” – írja Áprily Lajos, akit nemcsak az évszak tett rabjává és ihletett meg újra,...

Omlós bivalyhús a Renaissance Étterem étlapján
Essen pár szó végre erről az érthetetlen okokból háttérbe szorult pazar húsféleségről, amely már évszázadok óta a magyar konyha egyik legkiválóbb alapanyaga. Kóstolja meg az egyik legegészségesebb magyar ínyencséget, a bivalyhúst! Kevesen tudják, hogy a bivaly sokkal...

Húsvéti lakoma – Báránycsülkös ajánlatunk az ünnepekre
Töltsék nálunk az év egyik legszentebb ünnepének vacsoráját és kóstolják meg az ország egyik legfinomabb báránycsülkét! ...amikortól már ehetünk húst A húsvét azon ünnepünk, amely legjobban kapcsolódik az étkezéshez. A hosszú böjt és önmegtartóztatás időszakát a test...

„Kicsi, de erős.” – Gondolatok a fürjtojásról
Ha azt halljuk, hogy kicsi, de erős, akkor a szólás alapján automatikusan a borsra gondolunk. Pedig van egy másik étel, amely kicsi, és ha nem is úgy erős, mint a bors, azt is erőssé teszi, aki megeszi, amiképpen egy menü erős ütőkártyája is lehet. Mai...

„Vadat és halat, s mi jó falat…” – A Renaissance étterem vadkülönlegességei
Annak szerencsés ténye, hogy itt vagyunk Visegrádon, a Pilis ölelésében, a zúgó patakok zegzugos tündérvilágában, bizony étlapunkra is komoly hatással van. Egy kis barangolás következik vadételeink, halkülönlegességeink világában! Tejszínes, tárkonyos őzragu levesünk...

Köszönjük, hogy 2017-ben a 20 éves Renaissance Éttermet választották!
Mozgalmas év volt 2017: a világ számtalan országából érkeztek hozzánk kedves vendégeink ismét csak, amiképpen egyre többen csatlakoztak hazai törzsvendégeink szép hosszú sorába is. Ők már tudják, miért érdemes újra meg újra eljönni hozzánk Visegrádra. 2017-ben is...

Élőzenés Szilveszter a Renaissance Étteremben
Búcsúztassa velünk az óévet egy fergeteges szilveszteri partival! Zene, gasztronómia, és a jól ismert, lenyűgöző miliő a Dunakanyar egyik kedvenc éttermében! Idén is megtartjuk a Renaissance Étterem mára legendássá lett szilveszteri bálját, melyről 2017 utolsó napján...