Blog
Rib-eye steak a Renaissance Étterem étlapján
Időről időre felbukkanak olyna különlegességek is napi ajánlataink között, melyek alapvetően nem képezik részét a Renaissance Étterem étlapjának. Séfünk ezen fogásainak varázsa is egyben, hogy csupán rövid ideig kóstolhatjuk meg ezeket a limitált ételkölteményeket....
A Renaissance Étterem aktuális ajánlataiból szemezgetve
Ha még nem tudod, hová ugorj be egy igazán kiváló nyári ebédre, vagy vacsorára, s ismét úgy döntesz, hogy a Dunakanyar felé veszed az irányt, hát engedd meg, hogy javasoljunk számodra néhány újdonságot a Renaissance Étterem étlapjáról! Sertéstarja lecsóval A nyári...
Egy tökéletes nyári nyárs: Sertésszűz nyárson
Aligha akad olyan húsimádó, aki nyaranta ne lelkesedne a szokásosnál is jobban a rablóhús-saslik-nyárs háromszögben fogannt különlegességekért. A Renaissance Étterem kínálatában most sertésszűz falatok szerepelnek. Nem is akárhogyan. A nyársra tűzött húsok mellé...
Szemezgetés a Renaissance Étterem aktuális ajánlataiból
Ó, a csodás június... Aztán a megnyugvás, hogy a hamarosan következő július is még csak közepe a nyárnak.Ekkoriban már nem eszik az ember nehezet. Azonban annál szívesebben válogat kedvére a különféle könnyed finomságok között. Nézzük, mi mindent kínálunk most...
Libamell erdei gombával, házi nudlival
A visegrádi Renaissance Étterem vendégeinek hosszú-hosszú évek óta egyik nagy kedvence az a momentum, amikor konyhafőnökünk varázslatos libaételekkel kísérletezik. Ezúttal a pilisi erdők hangulatában fogannt libamellel kényeztetünk Benneteket. Ez a rozsaszínre párolt,...
Tekintsd meg Te is konyhafőnökünk legújabb ajánlatait!
Konyhafőnökünk erre a szép napsütéses, hosszú hétvégével induló időszakra is nagyszerű újdonságokkal lepett meg bennünket. Lazac, libamell és egy igazi kora nyári desszert... Lazacfilé pirított kínai kellel, zöldspárgás burgonyapürével Egy igazán előkelő, ám...
A marhapofa reneszánsza: Konfitált marhapofa vadas szósszal
A konfitált marhapofa vadasan egy olyan fogás, mely alapanyagait tekintve bizony nagy visszatérő valahonnan az 1800-as évek végéről, s nagyon bízunk benne, hogy ezt a momentumot tekintve azért így marad a világ…
A Renaissance Étterem konyhafőnökének márciusi ajánlatából
A tavasz bizony konyhánkra is bemosolygott már, így aztán, függetlenül attól, hogy jöhet-e még fagy, lesznek-e hidegebb napok, esetleg hó is hullik-e még a következő hetekben, mi már tavaszi hangulatban is maradunk. Márciusi ajánlatainkon ez leginkább abban érhető...
Céklás brownie vérnarancsos coulis-val, karamellel
Különleges desszertjeink sorából is kiemelkedik év eleji brownie különlegességünk! Érdemes megkóstolni még ma, hiszen már csak péntekig, azaz február 10-ig szerepel étlapunkon... A Renaissance Étterem étlapján gyakran találni állandó repertoárunk mellett séfünk...