Blog
![Lazacfilé sütőtökös gnocchival a visegrádi Renaissance Étterem étlapján](https://renvisegrad.hu/wp-content/uploads/lazac-oktober-1080x675.jpg)
Lazacfilé sütőtökös gnocchival a visegrádi Renaissance Étterem étlapján
Ősz végén kihagyhatatlan egy olyan fogás, amelyben vendégszerepel valamilyen formában a sütőtök, úgy visszafogott ízvilágával, mint karakteres, meghatározó színélményével. Hát még ha egy olyan kedvenc mellé kerül, mint a lazac! A zöldfűszeres velute nagyszerű...
![Éttermünk októberi különlegességeiből válogattunk](https://renvisegrad.hu/wp-content/uploads/vadas-marha-1080x675.jpg)
Éttermünk októberi különlegességeiből válogattunk
Tovább exponáljuk az előző hónap őszi hangulatát, s nem csupán muflonból készítünk kiváló levest, de a marhapofát is őszies ízekkel varázsoljuk az asztalra, és perszre a halakról sem feledkezünk meg... Zöldséges muflon leves A muflon bár eredetileg nem őshonos...
![Korianderes fogasfilé a Renaissance Étterem szeptemberi kínálatában](https://renvisegrad.hu/wp-content/uploads/fogasfile.jpg)
Korianderes fogasfilé a Renaissance Étterem szeptemberi kínálatában
Fontos, hogy rendszeresen újragondoljuk és bővítsük halétel-kínálatunkat, hiszen jól tudjuk: törzsvendégeink imádják a különleges halfogásokat. Séfünk szeptemberi alkotása ezúttal egy hagyományos fogás újragondolása. A hangsúly ezúttal a fűszerezésen van. A koriander...
![Konyhafőnökünk szeptemberi ajánlataiból](https://renvisegrad.hu/wp-content/uploads/szeder-szelet.jpg)
Konyhafőnökünk szeptemberi ajánlataiból
Nem kellett soká várjunk rá, máris itt van az ősz Visegrádon, s mintha tényleg naptár szerint érkezett volna. A vénasszonyok nyara, vagy ahogyan manapság szokás emlegetni, az indián nyár rendkívül kegyes hozzánk. Olyannyira, hogy bár az ősz első, szépeséges jelei már...
![Egy újragondolt klasszikus: Sertéstarja lecsóval](https://renvisegrad.hu/wp-content/uploads/tarja_lecso-1080x675.jpg)
Egy újragondolt klasszikus: Sertéstarja lecsóval
Ehéten még elérhető napi ajánlataink között egy igazi klaszikus magyar étel, újragondolva: sertéstarja lecsóval a Renaissance Étterem étlapján. A petrezselymes burgonyával tálalt lecsó, melynek főszereplője egy gyönyörű szelet, válogatott sertéstarja, hagyományos...
![Rib-eye steak a Renaissance Étterem étlapján](https://renvisegrad.hu/wp-content/uploads/rib-eye-1-1080x675.jpg)
Rib-eye steak a Renaissance Étterem étlapján
Időről időre felbukkanak olyna különlegességek is napi ajánlataink között, melyek alapvetően nem képezik részét a Renaissance Étterem étlapjának. Séfünk ezen fogásainak varázsa is egyben, hogy csupán rövid ideig kóstolhatjuk meg ezeket a limitált ételkölteményeket....
![A Renaissance Étterem aktuális ajánlataiból szemezgetve](https://renvisegrad.hu/wp-content/uploads/poharkrem-1080x675.jpg)
A Renaissance Étterem aktuális ajánlataiból szemezgetve
Ha még nem tudod, hová ugorj be egy igazán kiváló nyári ebédre, vagy vacsorára, s ismét úgy döntesz, hogy a Dunakanyar felé veszed az irányt, hát engedd meg, hogy javasoljunk számodra néhány újdonságot a Renaissance Étterem étlapjáról! Sertéstarja lecsóval A nyári...
![Egy tökéletes nyári nyárs: Sertésszűz nyárson](https://renvisegrad.hu/wp-content/uploads/nyars-2-1080x675.jpg)
Egy tökéletes nyári nyárs: Sertésszűz nyárson
Aligha akad olyan húsimádó, aki nyaranta ne lelkesedne a szokásosnál is jobban a rablóhús-saslik-nyárs háromszögben fogannt különlegességekért. A Renaissance Étterem kínálatában most sertésszűz falatok szerepelnek. Nem is akárhogyan. A nyársra tűzött húsok mellé...
![Egy tökéletes nyári nyárs: Sertésszűz nyárson](https://renvisegrad.hu/wp-content/uploads/nyars-2-1080x675.jpg)
Szemezgetés a Renaissance Étterem aktuális ajánlataiból
Ó, a csodás június... Aztán a megnyugvás, hogy a hamarosan következő július is még csak közepe a nyárnak.Ekkoriban már nem eszik az ember nehezet. Azonban annál szívesebben válogat kedvére a különféle könnyed finomságok között. Nézzük, mi mindent kínálunk most...