Blog
Korianderes fogasfilé a Renaissance Étterem szeptemberi kínálatában
Fontos, hogy rendszeresen újragondoljuk és bővítsük halétel-kínálatunkat, hiszen jól tudjuk: törzsvendégeink imádják a különleges halfogásokat. Séfünk szeptemberi alkotása ezúttal egy hagyományos fogás újragondolása. A hangsúly ezúttal a fűszerezésen van. A koriander...
Konyhafőnökünk szeptemberi ajánlataiból
Nem kellett soká várjunk rá, máris itt van az ősz Visegrádon, s mintha tényleg naptár szerint érkezett volna. A vénasszonyok nyara, vagy ahogyan manapság szokás emlegetni, az indián nyár rendkívül kegyes hozzánk. Olyannyira, hogy bár az ősz első, szépeséges jelei már...
Egy újragondolt klasszikus: Sertéstarja lecsóval
Ehéten még elérhető napi ajánlataink között egy igazi klaszikus magyar étel, újragondolva: sertéstarja lecsóval a Renaissance Étterem étlapján. A petrezselymes burgonyával tálalt lecsó, melynek főszereplője egy gyönyörű szelet, válogatott sertéstarja, hagyományos...
Rib-eye steak a Renaissance Étterem étlapján
Időről időre felbukkanak olyna különlegességek is napi ajánlataink között, melyek alapvetően nem képezik részét a Renaissance Étterem étlapjának. Séfünk ezen fogásainak varázsa is egyben, hogy csupán rövid ideig kóstolhatjuk meg ezeket a limitált ételkölteményeket....
A Renaissance Étterem aktuális ajánlataiból szemezgetve
Ha még nem tudod, hová ugorj be egy igazán kiváló nyári ebédre, vagy vacsorára, s ismét úgy döntesz, hogy a Dunakanyar felé veszed az irányt, hát engedd meg, hogy javasoljunk számodra néhány újdonságot a Renaissance Étterem étlapjáról! Sertéstarja lecsóval A nyári...
Egy tökéletes nyári nyárs: Sertésszűz nyárson
Aligha akad olyan húsimádó, aki nyaranta ne lelkesedne a szokásosnál is jobban a rablóhús-saslik-nyárs háromszögben fogannt különlegességekért. A Renaissance Étterem kínálatában most sertésszűz falatok szerepelnek. Nem is akárhogyan. A nyársra tűzött húsok mellé...
Szemezgetés a Renaissance Étterem aktuális ajánlataiból
Ó, a csodás június... Aztán a megnyugvás, hogy a hamarosan következő július is még csak közepe a nyárnak.Ekkoriban már nem eszik az ember nehezet. Azonban annál szívesebben válogat kedvére a különféle könnyed finomságok között. Nézzük, mi mindent kínálunk most...
Libamell erdei gombával, házi nudlival
A visegrádi Renaissance Étterem vendégeinek hosszú-hosszú évek óta egyik nagy kedvence az a momentum, amikor konyhafőnökünk varázslatos libaételekkel kísérletezik. Ezúttal a pilisi erdők hangulatában fogannt libamellel kényeztetünk Benneteket. Ez a rozsaszínre párolt,...
Tekintsd meg Te is konyhafőnökünk legújabb ajánlatait!
Konyhafőnökünk erre a szép napsütéses, hosszú hétvégével induló időszakra is nagyszerű újdonságokkal lepett meg bennünket. Lazac, libamell és egy igazi kora nyári desszert... Lazacfilé pirított kínai kellel, zöldspárgás burgonyapürével Egy igazán előkelő, ám...