Blog

Konyhafőnökünk szeptemberi ajánlataiból

Konyhafőnökünk szeptemberi ajánlataiból

Nem kellett soká várjunk rá, máris itt van az ősz Visegrádon, s mintha tényleg naptár szerint érkezett volna. A vénasszonyok nyara, vagy ahogyan manapság szokás emlegetni, az indián nyár rendkívül kegyes hozzánk. Olyannyira, hogy bár az ősz első, szépeséges jelei már...

bővebben
Egy újragondolt klasszikus: Sertéstarja lecsóval

Egy újragondolt klasszikus: Sertéstarja lecsóval

Ehéten még elérhető napi ajánlataink között egy igazi klaszikus magyar étel, újragondolva: sertéstarja lecsóval a Renaissance Étterem étlapján. A petrezselymes burgonyával tálalt lecsó, melynek főszereplője egy gyönyörű szelet, válogatott sertéstarja, hagyományos...

bővebben
Rib-eye steak a Renaissance Étterem étlapján

Rib-eye steak a Renaissance Étterem étlapján

Időről időre felbukkanak olyna különlegességek is napi ajánlataink között, melyek alapvetően nem képezik részét a Renaissance Étterem étlapjának. Séfünk ezen fogásainak varázsa is egyben, hogy csupán rövid ideig kóstolhatjuk meg ezeket a limitált ételkölteményeket....

bővebben
A Renaissance Étterem aktuális ajánlataiból szemezgetve

A Renaissance Étterem aktuális ajánlataiból szemezgetve

Ha még nem tudod, hová ugorj be egy igazán kiváló nyári ebédre, vagy vacsorára, s ismét úgy döntesz, hogy a Dunakanyar felé veszed az irányt, hát engedd meg, hogy javasoljunk számodra néhány újdonságot a Renaissance Étterem étlapjáról! Sertéstarja lecsóval A nyári...

bővebben
Egy tökéletes nyári nyárs: Sertésszűz nyárson

Egy tökéletes nyári nyárs: Sertésszűz nyárson

Aligha akad olyan húsimádó, aki nyaranta ne lelkesedne a szokásosnál is jobban a rablóhús-saslik-nyárs háromszögben fogannt különlegességekért. A Renaissance Étterem kínálatában most sertésszűz falatok szerepelnek. Nem is akárhogyan. A nyársra tűzött húsok mellé...

bővebben
Egy tökéletes nyári nyárs: Sertésszűz nyárson

Szemezgetés a Renaissance Étterem aktuális ajánlataiból

Ó, a csodás június... Aztán a megnyugvás, hogy a hamarosan következő július is még csak közepe a nyárnak.Ekkoriban már nem eszik az ember nehezet. Azonban annál szívesebben válogat kedvére a különféle könnyed finomságok között. Nézzük, mi mindent kínálunk most...

bővebben
Libamell erdei gombával, házi nudlival

Libamell erdei gombával, házi nudlival

A visegrádi Renaissance Étterem vendégeinek hosszú-hosszú évek óta egyik nagy kedvence az a momentum, amikor konyhafőnökünk varázslatos libaételekkel kísérletezik. Ezúttal a pilisi erdők hangulatában fogannt libamellel kényeztetünk Benneteket. Ez a rozsaszínre párolt,...

bővebben
Libamell erdei gombával, házi nudlival

Tekintsd meg Te is konyhafőnökünk legújabb ajánlatait!

Konyhafőnökünk erre a szép napsütéses, hosszú hétvégével induló időszakra is nagyszerű újdonságokkal lepett meg bennünket. Lazac, libamell és egy igazi kora nyári desszert... Lazacfilé pirított kínai kellel, zöldspárgás burgonyapürével Egy igazán előkelő, ám...

bővebben