Blog

„Döbbenetes, ez tényleg időutazás”

„Döbbenetes, ez tényleg időutazás”

Épp tegnap csíptük el ezt a mondtatot egy hozzánk betérő család asztalának irányából. Mi sem mondhattuk volna frappánsabban... És valóban ez a célunk a Renaissance Étteremben. Hogy vendégeink az 1400-as években, Corvin Mátyás udvarában érezzék magukat, s hogy egy...

bővebben
Omlósra sült tarja erdei gombás nudlival

Omlósra sült tarja erdei gombás nudlival

Még benne vagyunk a télben. Ez igaz. De a szívünk már a tavasz felé húz. Az erdőben szeretnénk lenni, egy szál vékony pulóverben, hallgatni a madarak énekét, élvezni a már langyosodó szellő simogatását és arra gondolni, hogy mennyire szép is az élet. Valami ilyesmit...

bővebben
Konyhafőnökünk év eleji ajánlatai közül válogattunk

Konyhafőnökünk év eleji ajánlatai közül válogattunk

Igazi visegrádi különlegességekkel fűtöttük be 2025-öt. Kóstolhattok lazacot, tépett kacsahúsos levest, de erdei gombás, isteni tarját is... Édesburgonya-krémleves tépett kacsahússal Januárban odahaza is gyakori vendég a batátaleves, azonban étteremben ritkán gondol...

bővebben
Nézzük, séfünk mi mindennel készült decemberre!

Nézzük, séfünk mi mindennel készült decemberre!

A Renaissance Étterem decemberi ajánlatai között ismét helyet kapott számos különlegesség, amelya az év egyéb periódusaiban nem csupán nálunk, de más éttermekben sem igazán szerepel a kínálatban. Gesztenyés krémes, tonhaltatár, ínyenc harcsapaprikás... Indulhatunk?...

bővebben