Blog
A Renaissance Étterem havi ajánlata a friss gyümölcsök és a halfogások világából merít
Május első napjaiban még nem tudtuk, hogy a hónap első fele nagyjából az esőzésekről szól majd. Ugyanakkor hátra van még közel másfél hét, ami az esőkabátos időnél szebbet is ígérhet. Persze ha az ember a Renaissance Étteremben ül, és mondjuk a fedett alső teraszról...
Fácán húsleves a hűvös május elején
Bízzunk benne, hogy hamarosan meggondolja magát az időjárás és a hideg szelek helyét a napsütötte teraszon fújdogáló könnyed szellő veszi át végre egész napra. Ám erre a mostani esetre is van megoldás: egy forró, finoman gőzölgő fácán húsleves segít elfeledtetni a...
Téged is vár a májusi Visegrád!
Egészen eddig kellett várnunk arra, hogy végre jó idő legyen. Most már valóban úgy tűnik, hogy megérkeztünk a nyárba. A Renaissance Étteremben már teljes gőzzel készülünk a hétvégére, de az alaphangulat és a lelkesedés valójában bőségesen túlmutat május első...
Bármelyik pillanatban kiderülhet, mikor nyithajuk a Renaissance teraszát
Ígérjük, amint hivatalossá válik a teraszok nyitása és zöld lámpát kapunk, egy pillanatig sem tétlenkedünk! A visegrádi Renaissance Éttermet jól ismerők és törzsvendégeink számára a tavaszi lazítás egyik valódi fénypontja minden évben egy kellemes ebéd a Panoráma...
Rendelhető heti újdonságunk: LAZAC FILÉ
Ahogyan azt már megszokhattátok, hétről hétre készülünk valami izgalmas újdonsággal. Április második hetében, a tavasz hómentes eljövetelének reményében könnyedebb ízek felé indultunk. Az első osztályú lazacfilét rostlapon sütjük, közben időről időre csepegtetünk rá...
Ízelítő a Renaissance Étterem húsvéti kínálatából
Idén is készültünk a húsvétra, nem is akármilyen fogásokkal! Az igazi klasszikus, reggeli finomságok mellett séfünk külön a húsvéti hosszú hétvégére megálmodott fogássaival is várjuk RENDELÉSEITELKET! ------------ Húsvéti Reggeli Kínáló (2, illetve 4 személyes...
BURGUNDI MARHA a Renaissance Étterem RENDELHETŐ kínálatában
Ha valami különleges fogásra vágysz a hétvégén, s szeretnéd a most következő, szigorú két hetet megelőzni egy lakomával, hát melegen ajánljuk hozzá séfünk Burgundi Marháját is... A Burgundi Marha egy valódi legenda, amit csak nagyon kevés helyen készítenek igazán jól,...
Eheti újdonságunk: SZÓJÁS SÜLT KACSAMELL CSÍKOK
Február harmadik hetének újdonsága a Renaisance Étteremben ismét egy szárnyas különlegesség, talán a legnemessebbikek egyike... A szárnyas húsok ínyenc kedvelőinek hazánkban nagy valószínűséggel nem kell különösebben bemutatni a Renaissance Étterem konyhájának...
Heti újdonságunk: Rosé Libamell Filé
A Renaissance Étterem eheti legújab fogása egy a bennünket régóta ismerő kedves vendégek számára ismerős alapokon nyugvó újdonság lehet. Mert aki igazán finom rozé libát, vagy kacsát szeretne enni, a mostaninál szebb időkben bizony felkerekdeik és meg sem áll a...