Blog

Eheti újdonságunk: SZÓJÁS SÜLT KACSAMELL CSÍKOK

Eheti újdonságunk: SZÓJÁS SÜLT KACSAMELL CSÍKOK

Február harmadik hetének újdonsága a Renaisance Étteremben ismét egy szárnyas különlegesség, talán a legnemessebbikek egyike... A szárnyas húsok ínyenc kedvelőinek hazánkban nagy valószínűséggel nem kell különösebben bemutatni a Renaissance Étterem konyhájának...

bővebben
Heti újdonságunk: Rosé Libamell Filé

Heti újdonságunk: Rosé Libamell Filé

A Renaissance Étterem eheti legújab fogása egy a bennünket régóta ismerő kedves vendégek számára ismerős alapokon nyugvó újdonság lehet. Mert aki igazán finom rozé libát, vagy kacsát szeretne enni, a mostaninál szebb időkben bizony felkerekdeik és meg sem áll a...

bővebben
Zöldséges csirkenyárs

Zöldséges csirkenyárs

Mert bár nem mi döntjük el, mikor jön a tavasz, azért a hangulatra lehet egy kis ráhatásunk... Ha tavasz, akkor friss zöldségek és könnyű szárnyasok. Ugyanez a gondolat, ha még nincs tavasz, ám igény, - nos -, az bőségesen volna rá. ZÖLDSÉGES CSIRKENYÁRSUNK ötlete e...

bővebben
Amikor a libamáj és a prémium burger találkoznak

Amikor a libamáj és a prémium burger találkoznak

Hol máshol is történhetne meg mindez, mint a visegrádi Renaissance Étterem konyháján... Korábban is említettük már- akkor egy lepényekről szóló kis szösszenetben -, hogy a burgerkészítés kapcsán egészen határorozott elképzeléseink voltak már (mondjuk így) ideje korán....

bővebben
Újdonságunk: Zöldfűszeres csirke lepény

Újdonságunk: Zöldfűszeres csirke lepény

Még a farsangi időszakba is csak épphogy belesétálunk, mi azonban már a tavaszváró ízek kapcsán sem tudjuk magunkat visszafogni. Bemutatjuk a Renaissance Étterem legújabb csirkés lepényét, melynek fő hangulafelelősei az isteni zöldfűszerek! Aki rendelt már tőlünk...

bővebben