Blog

Kóstoltad már különleges Muflon Ragulevesünket?

Kóstoltad már különleges Muflon Ragulevesünket?

A Renaissance Étterem egyik kiemelten fontos célkitűzése, hogy olyan alapnyagokat, olyan ételeket is visszacsempésszen a köztudatba, melyek adott esetben akár évszázadok óta is legfeljebb réges-régi szakácskönyvek véletlenül előkerült lapjain emlékeztetnek bennünket...

bővebben
A Renaissance Étterem tavaszváró ajánlata

A Renaissance Étterem tavaszváró ajánlata

És bizony úgy alakult, hogy eljött végre a február is, de még, hogy! Szinte máris vége. Séfünk pedig nem volt rest megálmodni és valóra váltani egy minden ízében különleges, minden elemében a tavasz zsibongását várva-váró gasztronómiai összeállítást. Mégpedig: Muflon...

bővebben
A Renaissance Étterem januári ajánlatából

A Renaissance Étterem januári ajánlatából

Nézzük meg, miért érdemes ellátogatni a hideg és a viszontagságos időjárási körülmények ellenére is a visegrádi Renaissance Étterembe januárban. Január az a hónap, amikor - ahogyan mondják a rossz nyelvek - a fű sem nő. Nos, ezt a képet egy kicsit mindeképpen...

bővebben
Ha igazán tökéletes halfogásra vágysz…

Ha igazán tökéletes halfogásra vágysz…

A Renaissance Étterem decemberi kínálatából szeretnénk bemutatni két különlegességet, egy klasszikust és egy igazi ínyencséget. Azoknak, akik soha, de soha nem bíznák a véletlenre a halat. Harcsa halászlé gyufatésztával A karácsonyi halászlé háromból négy embernek...

bővebben
Egy nagy őszi kedvenc Étlapunkról: VADDISZNÓ RAGU

Egy nagy őszi kedvenc Étlapunkról: VADDISZNÓ RAGU

Vannak fogások, melyek népszerűségük okán egész évben jelen vannak Étlapunk kínálatában, ám az ősz az az évszak, amely felteszi ezekre a fogásokra azt a bizonyos koronát. Ilyen fogás séfünk mesteri Vaddinszó Raguja is. A ragu hazánkban viszonylag ritka, ha az...

bővebben
A Renaissance Étterem őszi finomságaiból

A Renaissance Étterem őszi finomságaiból

Vitathatatlanul és visszafordíthatatlanul ősz lett. Ó, mennyi rakoncátlan toldalék... Van, aki csendes magányába temetkezik, van, aki keresi már a Kőszívű ember fiait tavaly ilyenkorról, s vannak, akik megindulnak felfedezni az őszi erdőt. Alábbi gondolataink...

bővebben
Ősz. A krémlevesek évszaka..

Ősz. A krémlevesek évszaka..

Egy hűvösebbre forduló, de nagyon kellemes őszi délutánon, a jóleső séta után nincs is finomabb egy isteni krémlevesnél. Forró, ínycsiklandó és minden hangulatában egyszerűen maga az ősz! A Renaissance Étterem étlapján mindig is szerepelt egy olyan étel, melynek...

bővebben